شهرت یک وکیل خوب به اندازه تخصص و تجربه او مهم است.

0 Comments

داشتن وکیل خوب و متخصص در طرح دعوی و پیگیری پرونده یکی از دغدغه های همیشگی افراد جامعه است. یعنی مهمترین سوال افراد جامعه در اخذ وکیل این است که چگونه یک وکیل خوب برای دعاوی ملکی پیدا کنیم؟ من به شما می گویم قدم اول این است که به صورت حضوری با وکیل ملکی که به شما معرفی شده یا از طریق جستجوهای آنلاین با شما آشنا شده اید، قرار ملاقات بگذارید. هنگام ملاقات با یک وکیل ملکی، در مورد جنبه های مختلف حقوقی دعوی خود پرس و جو کنید و از آنها در مورد تجربه کاری و وکالت در سایر امور ملکی بپرسید. اگر باز هم کمی شک دارید حتما به یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید و پس از کمی تحقیق و تفکر و مقایسه آنها با یکدیگر یکی از وکلایی که با آنها آشنا شدید را انتخاب کنید.

شهرت خوب:

شهرت یک وکیل خوب به اندازه تخصص و تجربه او مهم است.

اعتماد، رازداری و صداقت:

شاید به جرات بتوان گفت رازداری وکیل و حفظ اسرار موکل یکی از مهم ترین ویژگی هاست. که باید داشته باشد. وکیل محرمانه و صادق از اطلاعات شما به نفع خود استفاده نخواهد کرد. با یک رقیب شما وارد معامله ای نشده اید و تمام تلاش خود را روی حق مشتری متمرکز کرده اید.

گام اول:

وکالت حرفه ای پر استرس و سخت است، اما چون وکلا با انواع تبصره ها و بند ها آشنا هستند. از نظر قانونی امکان سوء استفاده برخی وکلا از موقعیت این حرفه خطرناک وجود دارد. بنابراین لازم است مردم در انتخاب وکیل خود نهایت دقت را داشته باشند تا در دام کلاهبرداران و سودجویان نیفتند.

مرحله دوم:

یک وکیل خوب را می توان با حس شهرت و اخلاقش شناخت. وکیل امین مردم است او در طول سال های فعالیتش پرونده های حقوقی مختلفی را بررسی می کند. صداقت، اعتماد و رازداری یکی از مهمترین ویژگی های یک وکیل خوب است. وکیلی با چنین خصوصیاتی با تحقیق و می توانید از دوستان و اقوام بپرسید و به تجربیات دیگران گوش دهید. مرحله سوم:

اطلاعات کسب و کار خود را در زمینه مشکل تجاری به همراه مدارک با وکیل منتخب تکمیل کنید مداخله کنید و بخواهید مراحل انجام کار را بررسی و نظر دهید.

مرحله چهارم:

در مواد 35 و 36 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب کلیه وکلا آمده است. اختیارات مربوط به رسیدگی در دادگاه را دارند مگر اینکه موکل آنها را از برخی از این اختیارات سلب کند بنابراین لازم نیست وکالتنامه را کورکورانه امضا کنید، بلکه باید تک تک مفاد آن را بخوانید.

بخوانید و تصمیم بگیرید که آیا یک وکیل را مجاز کنید یا نه.

گام پنجم:

در صورت داشتن وکیل در پرونده های اداره کار و پیگیری و تکمیل مراحل دادخواست به وی اظهار داشت که بر اساس آیین نامه، حضور موکل در جریان رسیدگی الزامی نیست سرپرست وکیل می تواند اقدام کند مگر در موارد خاص که نیاز به مشورت با ریاست هیأت اداره کار باشد.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Pages